Mittagessen / lunch

Quinoa-Pfanne mit Zwiebeln und Erbsen. Quinoa kochen. In einer Pfanne Zwiebeln anbraten, mit Salz würzen. Wenn die Zwiebeln glasig sind, tiefkühl Erbsen dazu geben. Sind die Erbsen gar, gekochtes Quinoa untermischen. Dazu Salat aus Spinat, roter Paprika, Avocado und Stangensellerie mit einer Sauce aus Olivenöl und Grapefruit-Saft. http://www.cytolabor.de/patienten/rezepte/grapefruit-dressing/ 

We eat our grains and raw vegetables for lunch: Cook quinoa. In a pan fry onions until glazed, add salt and frozen peas. When the peas are done, add the cooked quinoa and mix.  The salad is made of spinach, red bell pepper, avocado and celery sticks with a dressing made of olive oil, grapefruit juice, garlic, salt and maple syrup.

 

Advertisements
This entry was published on March 15, 2017 at 10:43 am and is filed under Mittagessen. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
%d bloggers like this: