Quesadillas – mexikanisches Essen

16-1

Süßkartoffeln schälen und raspeln.

Peel and grate sweet potato.

16-2

Zwiebel und grüne Paprika in Kokosfett in der Pfanne anbraten.

Fry onions and green peppers in coconut oil in a pan.

16-3

Geraspelte Süßkartoffel dazu geben. 8-10 Minuten anbraten.

Add grated sweet potato and fry for 8-10 minutes.

16-4

Mit Ziegenkäse verfeinern.

Add goat cheese for creamyness.

16-6

Auf der Hälfte eines Buchweizen-Fladen verteilen, zusammen klappen.

Spread on to half a buckwheat tortilla, fold together.

16-716-8

In Kokosfett von beiden Seiten anbraten. Warm servieren. Sehr gut mit Mango-Salza.

Fry in coconut fatt from both sides and serve warm. Tastes very good with mango salsa.

 

 

Advertisements
This entry was published on March 3, 2017 at 7:50 pm and is filed under Backen, Mittagessen. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
%d bloggers like this: