Reinigungs-Tag / Cleaning Day

Frühstück / Breakfast

Avocado mit Dressing und Früchte

Avocado with dressing and fruit

16-og-1

Mittagessen / Lunch

Vorspeise: Avocado mit Dressing und Chicoree. Hauptgericht: Ratatouille aus Aubergine, Zucchini, Paprika, Zwiebel und Tomate

Appetizer: Avocado with dressing and chicory  Main Dish: Ratatouille made of eggplant, zucchini, bell pepper, onion and tomato

16-og-216-og-3

Abendessen/Dinner

Vorspeise: Salat aus gekochtem Mais und grünem Spargel mit Grapefruit Dressing Hauptgericht: Baby-Artischocken in Knoblauch angebraten mit Spinat

Appetizer: Salad made of cooked corn with green asparagus and grapefruit dressing.    Main Dish: Baby artichokes in garlic with spinach.

16-og-416-og-5

Advertisements
This entry was published on January 9, 2017 at 7:22 pm. It’s filed under ein ganzer Tag, Gemüse, leicht zu machen, Low Carb and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
%d bloggers like this: