Kichererbsen-Aufstrich Chick Pea Spread

15-humus-1

Zutaten: Kichererbsen im Glas, Knoblauch, Olivenöl, Zitrone, Sesammus, Salz

Ingredients: Chick Peas from a jar, garlic, olive oil, lemon, Tahini (sesame-butter), salt

15-humus-2

Kichererbsen mit Flüssigkeit in den Mixer geben, 1 guten Eßlöffel Tahini dazu geben.

Empty the jar of chick peas into the mixer. Add 1 heaping tablespoon of sesame butter.

15-humus-3

Den Saft einer halben Zitrone dazu geben.

Add the juice of half a lemon.

15-humus-3-a

Den Boden einer kleinen Pfanne mit Olivenöl bedecken, Salz dazu geben,

Cover the floor of a small pan with olive oil, add salt,

15-humus-4

Knoblauch hinein pressen.

Press galic cloves into the oil.

15-humus-5jpg

Erhitzen bis der Knoblauch anfängt braun zu werden. Knoblauch-Salz-Öl-Gemisch zu den Kichererbsen geben und stark pürieren, bis eine ganz cremige, geschmeidige Creme entsteht.

Heat until the garlic turns light brown. Add the garlic-salt-oil to the chick peas and blend until smooth.

15-humus-6

Sehr gut zu Gemüse.

Delicious with vegetables.

15-humus-7

Lecker als Aufstrich.

Also good as a spread.

15-humus-8

Advertisements
This entry was published on January 9, 2017 at 7:36 pm. It’s filed under Aufstrich, Dip, geht schnell!, Hülsenfrüchte, Vegan and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
%d bloggers like this: